Składniki:
pstrąg | 4 szt |
sól, pieprz | do smaku |
oliwa | 3 łyżki |
cytryna | 1 szt |
ocet winny | 1 łyżka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 łyzki |
wino białe wytrawne | 75 ml |
jajko | 1 szt |
masło wymieszane z natką pietr | 2 łyżki |
pstrąg | 4 szt |
sól, pieprz | do smaku |
oliwa | 3 łyżki |
cytryna | 1 szt |
ocet winny | 1 łyżka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 łyzki |
wino białe wytrawne | 75 ml |
jajko | 1 szt |
masło wymieszane z natką pietr | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: