Sposób przygotowania

Kalafior gotujemy w osolonej wodzie prawie do zupełnej miękkości.Odsaczamy, osuszamy, delikatnie solimy. Dzielimy na cząstki, każda cząstkę maczamy w cieście i smażymy w głebokim tłuszczu. Podajemy z ketchupem lub sosem czosnkowym

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    no, no- super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mundek1011

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    takich frytek jeszcze nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo pomysłowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam!
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Ciekawy pomysł.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    bardzo pomysłowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !