Sposób przygotowania

Do gorącego bulionu dodać drobno pokrojone jarzyny. Ugotowane prawdziwki pokroić w kostkę, a następnie wraz z kurkami obsmażyć na patelni. Zrumienione grzyby dodać do rosołu i gotować do momentu, aż warzywa będą miękkie. Dodać białe wino, odrobinę soku z cytryny, sól, pieprz i śmietanę, a następnie lekko zagęścić zupę zasmażką.
Oczyszczony filet z łososia pokroić w kostkę i obsmażyć małymi partiami na dobrze rozgrzanej patelni. Usmażoną rybę wrzucić do zupy, dodać posiekany koperek i oliwę truflową, a następnie gotować jeszcze przez chwilę.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    troche z tym roboty...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    nero

    Roboty trochę jest ale się opłaca
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krzysztof40

    Trochę ich nazbierałem wyprubjemy
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    może być smaczne
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    zupa pracochłonna
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    po co psuć grzyby?:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mariolka1

    mmmniam...pychota
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    ciekawe połącznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    świetna zupka:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    ale apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    każdy ze składników ma swój oryginalny smak więc połączenie ich wszystkich jest odważne i bardzo ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    wspaniałe robiłam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    wspaniałe robiłam mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !