Sposób przygotowania

Mięso umyć, osuszyć i pokroić na kawałki. Oprószyć solą i pieprzem. Na patelni rozgrzać olej i podsmażyć kurczaka. Zdjąć z patelni. Pieczarki umyć i pokroić na ćwiartki. Podsmażyć na tłuszczu, na którym smażyło się mięso. Dodać pokrojoną drobno cebulę, zeszklić, oprószyć solą i pieprzem. Dodać mięso. Podlać bulionem, dodać osączoną fasolę i dusić ok 10 minut. Dodać koncentrat i wymieszać. Jeśli trzeba zagęścić mąką. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać z ryżem na sypko ewentualnie z pieczywem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ładnie podane

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !