Składniki:
mąka | 25 dag |
masło | 10 dag |
jajko | 2 szt |
wędzony boczek | 15 dag |
pieczarki | 15 dag |
śmietana | 200 ml |
mleko | 100 ml |
jajko | 4 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
woda zimna | 2 łyżki |
masło | 1 łyżka |
żółty ser starty | 10 dag |
mąka | 25 dag |
masło | 10 dag |
jajko | 2 szt |
wędzony boczek | 15 dag |
pieczarki | 15 dag |
śmietana | 200 ml |
mleko | 100 ml |
jajko | 4 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
woda zimna | 2 łyżki |
masło | 1 łyżka |
żółty ser starty | 10 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: