Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Do zimnej wody wkładamy porcję rosołową (lub inne części kurczaka z kością). Gdy się zagotuje pozbywamy się szumu.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Na samym selerze jeszcze nie robiłam rosołu
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    czy smaczny?
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    ciekawe jak smakuje :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    dla mnie nowość
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Nic nie zastąpi rosołu... A przepis bardzo ciekawy:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    na pewno pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !