Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Piersi kurczaka kroimy po połowie uzyskując cieńsze filety. Nacieramy je solą czosnkową, pieprzem oraz papryką słodką wymieszaną z curry. Dodajemy jeszcze drobno posiekany czosnek i odstawiamy do lodówki na 2-3 godziny.


Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pyszności-palce lizać
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    świetnie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    apetyczne, aż ślinka cieknie:)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Curry jest jedną z moich ulubionych przypraw.... A jeśli dodać do tego kurczaka - to prawdziwy raj!
  • 1
    100_3053
    Opublikowano

    Barbara40

    Swietne i apetyczne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    smaczne :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    goofy9

    super pomysł, uwielbiam grilowany drób
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !