Sposób przygotowania

Ziemniaki ugotowałam obrałam ze skórki pokroiłam w kostkę . Jajka gotowałam 10 minut obrałam z łupinek pokroiłam w kosteczkę . Fasolkę szparagową gotowałam 20 minut studziłam odcięłam końcówki pokroiłam je na małe kawałeczki . Marchewkę obrałam ze skórki i gotwałam jakieś pół godziny sprawdzając czy jest ugotowana
.Śledzia obrałam ze skórki i pokroiłam w kosteczkę .Cebulkę pokroiłam drobno tez w kosteczkę . Mieszamy składniki doprawiamy sola i pieprzem dodajemy majonez i mieszamy sałatka dobrze doprawiona sprawdzamy przekładamy na talerzyk na wierzch dekorujemy marchewka oraz boki smacznego.

Komentarze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !