Sposób przygotowania

żeberka umyć i pokroić na kawałki czosnek posiekać i wymieszać z przyprawą do mięsa wieprzowego,kucharkiem oraz majerankiem i oliwą natrzeć dokładnie mięso z każdej strony i odstawić najlepiej na noc następnego dnia opiec na patelni z każdej strony na rumiano podlać wodą i dusić do miękkości z wytworzonego wywaru przygotować sos w naczyniu wymieszać mąkę z odrobiną wody i zagęścić sos zagotować,podawać z ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    patusia

    Mhmmm, pycha :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Też czasem tak robię, są smaczne :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !