Sposób przygotowania

Rybę rozmrozić, lekko posolić i usmażyć. Odłożyć w ciepłe miejsce.Jarzynę zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Warzywa wrzucić na rozgrzany olej. Podsmażyć, dodać odrobinę wody i dusić na małym ogniu dodając ziele angielskie. Doprawić do smaku koncentratem cukrem, solą i pieprzem. Dusić do momentu odparowania wody (ma jej zostać niewiele). Tak przygotowaną jarzyną przykryć wcześniej usmażoną rybę.Podawać na zimno

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    smakowite
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszne polacam
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    lubię taką rybkę:)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ja także
  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    bardzo smaczna :)
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ja też bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    jest pyszna
  • 3
    original
    Opublikowano

    teresa18

    wysmienita
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Wspaniała ryba.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smakowita !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    moja ulubiona na wigilijnym stole;))
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo lubię rybę w tej postaci
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    uwielbiam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Super rybka :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !