Sposób przygotowania

Ryż gotujemy w osolonej wodzie, zostawiamy do ostygnięcia. Mieszamy z pokrojoną w drobną kostkę papryką, cebulką marynowaną i odsączonym tuńczykiem z puszki. Dodajemy pozbawiony pestek miąższ z pomidorów. Polewamy sosem z jogurtu naturalnego i majonezu, doprawionym solą, pieprzą i sokiem z cytryny. Podajemy w wydrążonych pomidorach.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetna
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Pycha.
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    a dzisiaj suzkałem takiegoprzepisu, szkoda ze tak pozno tu zajrzalem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !