Sposób przygotowania

Do głębokiej patelni lub frytkownicy nalej sporo oleju i rozgrzej do temp. 180 stopni. w każdym serku zrób małe ale głębokie nacięcie, włóż po 2 łyżeczki żurawin . Na talerzu rozkłóć jajka i namocz w nich serki. Następnie dokładnie obtocz w tartej bułce. Tak przygotowane serki wrzuć na rozgrzany tłuszcz i smaż, aż nabiorą złotego koloru. Gotowe wyłóż na papierowym ręczniku i są gotowe do spożycia.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Ibag24

    piękna sprawa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna125

    mniam, mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    jest pyszny, uwielbiam go
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna125

    mniaam, mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super kolacja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mic

    czekam na zdjecie, chetnie zobacze jak wyglada
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !