Sposób przygotowania

Drobno pokrojony poczek smażymy na suchej patelni. Gdy boczek zbrązowieje dodajemy dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę. Jajka ubijamy trzepaczką, dodajemy mąkę i mleko- wszystko dokładnie mieszamy. Przyprawiamy solą i pieprzem, dolewamy do boczku i smażymy na małym ogniu. Posypujemy szczypiorkiem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Na zdjęciu nie ma szczypiorku, bo Mężulek nie bardzo lubi zieleninę, a to jego talerz :-P Ja oczywiście wolę \"Z\".
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    dobra.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ja też lubię ze szczypiorkiem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !