Sposób przygotowania

Korpus i skrzydełka dokładnie czyścimy, płuczemy, zalewamy 2 litrami zimnej wody, zagotowujemy i od razu zmniejszamy ogień, aby rosól tylko drżał, solimy 2 szczyptami soli. Gotujemy około 3 godzin. Dodajemy pozostałe przyprawy (z wyjątkiem kucharka) i włoszczyznę. Gotujemy, aż warzywa będą miękkie i doprawiamy kucharkiem do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/HerLife

    Idealny na niedzielny obiad :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ajres

    dzis byl u mnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Lubię go.
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    najlepszy na ?wiecie roso?ek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !