Sposób przygotowania

Schab pokroić w paski,posypać solą, Vegetą ,majerankiem i tymiankiem.
Rozgrzać olej na patelni włożyć mięso i zrumienić, podlać wodą i dusić pod przykryciem ok.30min .
Pory pokroić w talarki,seler w paski,włożyć do rondla i dusić z pokrojonymi w cząstki pieczarkami oraz drobno posiekana cebulka około 15min.
Gdy mięso będzie już miękkie, dodać duszone jarzyny ,osaczony zielony groszek,koncentrat pomidorowy i wymieszać.Dusić pod przykryciem jeszcze ok 7min.
Ja podaje z ryżem albo kopytkami.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aneta2604

    Bardzo fajny przepis.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Super przepis! Mniam...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !