Sposób przygotowania

Mięso pokroić w kostkę, obtoczyć w przyprawie i odstawić na 2 godziny do lodówki, żeby przeszło smakiem przyprawy. Po tym czasie usmażyć na oleju.
Cebulę posiekać i udusić, a na koniec dołożyć usmażone mięso. Wszystko razem dokładnie wymieszać i doprawić jeszcze do smaku. Do całości dołożyć jajka i szczypiorek, żeby wszystkie składniki się połączyły.
Na każdego naleśnika nakładać porcję farszu, zwinąć w krokieta i obtaczać w jajku i bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju. Można podawać z barszczem czerwonym.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Super! takich jeszcze nie robiłam!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    pomysł godny naśladowania
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Smacznie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    super sprawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    coś fajnego:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Bardzo lubię takie potrawy.
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    ciekawie się zapowiada:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !