Sposób przygotowania

Krok 1 / 13

Zaczynamy od przygotowania ryżu, na opakowaniu powinna być dokładana instrukcja, co do płukania, proporcji wody, czasu gotowania i ilości sosu jaką należy dodać. Ryż koniecznie studzimy przed robieniem sushi!


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    wygląda przepysznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Uwielbiam sushi, ale marynowany imbir mi nie smakuje. Na szczęście nie jest mi potrzebny, żeby odróżnić kilka rodzajów sushi i wyczuć wszystkie smaki:-) Ja dodaję do sushi- do środka- jeszcze trochę wasabi (bardzo cieniutki paseczek) i trochę majonezu- pychota :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    już od jakiegoś czasu mam zamiar je zrobić i tak schodzi mi...
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    gotowanie ryżu do sushi to najważniejsza rzecz w całym daniu więc bez dokładnego opisu jak to robisz przepis dla mnie jest bezużyteczny - wiem, ze instrukcja jest na opakowaniach, ale wolałabym przeczytać to w przepisie tutaj
  • 1
    original
    Opublikowano

    ajres

    smakowite

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !