Sposób przygotowania

Jajka kroimy w drobną kostkę, szczypiorek siekamy. Makrele pozbawiamy skóry i ości i mielimy wraz z cebulą w maszynce do mięsa. Dodajemy jajka i szczypiorek. Mieszamy z majonezem, musztardą i chrzanem, doprawiamy do smaku pieprzem i kucharkiem.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Bardzo apetyczna propozycja!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam takie pasty
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ogólnie to kocham wszystko co jest z ryb.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    super
  • 4
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna
  • 4
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    kejt2

    też taką robię ,jest pyszna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    wspaniała!
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetna do chlebusia
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Koniecznie muszę taką zrobić. Zapowiada się smakowicie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    idealna do pieczywa i faszerowania jajek
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    lubię takie pasty
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia20

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    lubię taka pastę
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Na kanapkę idealna.
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszna ,też taką robię:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    smaczna pasta

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !