Sposób przygotowania

W rondlu roztapiamy masło,
wsypujemy ryż ,musi sie zeszklić.
Dodajemy wodę solimy i pod przykryciem
dusimy ryż do miękkości.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    Kate131

    tez tak gotuję ryż.
  • 5
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ja gotuje na mleku
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    ja gotuje troszke inaczej, ale i tak musze wyprobowac
  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Też tak nie robiłam ale czytałam,że to dobry sposób.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    smaczny dodatek do drobiu :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ika1

    też tak zrobię
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    podoba mi się

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !