Składniki:
kurki | 200 g |
śmietana kremowa 30% | 150 ml |
wywar warzywno-drobiowy | 150 ml |
mąka kukurydziana | 1 łyżeczka |
cebula | 1/2 |
masło | |
tłuszcz do smażenia | |
koperek | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
cebula | 1 prażona |
kurki | 200 g |
śmietana kremowa 30% | 150 ml |
wywar warzywno-drobiowy | 150 ml |
mąka kukurydziana | 1 łyżeczka |
cebula | 1/2 |
masło | |
tłuszcz do smażenia | |
koperek | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
cebula | 1 prażona |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: