Sposób przygotowania

Plastry mięsa rozbić tłuczkiem.Boczek cebulę i ogórek pokroić w kostkę.Każdy plaster mięsa posmarować musztardą i przyprawić. Na każdy kawałek dać pokrojone produkty tak aby była możliwość szczelnego zawinięcia.Pieczemy na rozgrzanym oleju około godzinki co jakiś czas podlewając wodą lub bulionem.SMACZNEGO!!!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Justa32

    Wyszły przepyszne!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    kejt2

    uwielbiam takie
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smacznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    takie lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z buraczkai uwielbiam takie roladki
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    Super przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    Super przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajne roladki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    apetyczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    junox

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    smaczne:P:P
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam takie mięsko i często robię bardzo podobne
  • 0
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Wspaniałe jedzonko :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !