Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki w panierce

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

łopatka bez kości 500 gram
jajko 3 szt
pieczarki 20 szt
bułka tarta pikantna
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki w panierce

Zmielić łopatkę na średnim oczku Zmielone mięsko doprawić sola i pieprzem dodać jajko smakujemy i doprawiamy jeśli nam brakuje czegoś wiadomo każdy ma inny gust .Pieczarki wyskubać ze środka a ogonki pokroić drobno i dodać do mięska mielonego Wyrobić mięsko z farszem pieczarkowym jajkiem sola i pieprzem nakładać farsz do pieczarek Teraz taka pieczarkę z farszem obtaczamy w jaku i bułce tartej smażymy w garnku na głębokim tłuszczu z dwóch stron na rumiany kolorek i odcedzamy smacznego

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna133 10.07.2012 21:20
też takie robię sa pyszne ;0
cukiereczek 12.10.2011 13:08
smaczne
halina17 01.09.2011 09:30
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak