Sposób przygotowania

Zmielić łopatkę na średnim oczku Zmielone mięsko doprawić sola i pieprzem dodać jajko smakujemy i doprawiamy jeśli nam brakuje czegoś wiadomo każdy ma inny gust .Pieczarki wyskubać ze środka a ogonki pokroić drobno i dodać do mięska mielonego Wyrobić mięsko z farszem pieczarkowym jajkiem sola i pieprzem nakładać farsz do pieczarek Teraz taka pieczarkę z farszem obtaczamy w jaku i bułce tartej smażymy w garnku na głębokim tłuszczu z dwóch stron na rumiany kolorek i odcedzamy smacznego

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    smaczne
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    też takie robię sa pyszne ;0

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !