Sposób przygotowania

Ze schabu wyluzować kości, mięso pokroić w cienkie półcentymetrowe plastry. każdy doskonale zbić na cieniutki płatek, posolić i posypac pieprzem. Kłaść na mocno rozgrzany na patelni tłuszcz, smazyć na ostrym ogniu po 5-6min z każdej strony posypując po odwróceniu papryką. Podawać z frytkami, ryżem i salatkami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    kakterny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    to musi być dobre :)
  • 8
    original
    Opublikowano

    plocia

    Marzenka smaczne te Twoje mięska
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Lubię schaby na ostro :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    jestem zwolenniczką schabu :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !