Sposób przygotowania

Na patelnię wlewamy olej i czekamy aż będzie gorący. Wrzucamy frytki i smażymy z obu stron, aż się zarumienią. Wcześniej upieczone udko z kurczaka (przepis możecie znaleźć w moich przepisach) kroimy na małe kawałki. W osobnym naczyniu do jogurtu naturalnego dodajemy sól, pieprz czosnek oraz odrobinę tymianku do smaku. Usmażone frytki kładziemy na talerz, posypujemy kurczakiem oraz polewamy sosem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    chyba nie jadłam takich

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !