Sposób przygotowania

Pieczarki oczyszczamy i kroimy w plasterki , umyć . Obrać i posiekać cebulę i czosnek, posypać solą i pieprzem , pomidory obieramy i pokroić , na patelni najpierw podsmażamy posiekaną cebule i czosnek , potem dodajemy pokrojoną paprykę , pokrojony seler i plasterki cukinii to dusimy do 15 minut cały czas mieszając , gdy warzywa będą już nieco prawie miękkie to dodajemy grzyby i gotujemy dalej 10 minut , następnie dodajemy pomidory i smażymy aż płyn całkowicie odparuje , doprawiamy do smaku jeszcze wymieszać i posypać ziołami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    David

    to jest pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię takie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !