Sposób przygotowania

Skrzydełka umyć i osuszyć. Natrzeć je solą, pieprzem i majerankiem. Odstawić na co najmniej 2 godziny do lodówki. Następnie wyjąć, zawinąć w plasterek boczku wkładając do środka morelę. Spiąć wykałaczką. Na patelni rozgrzać oliwę i smażyć na niej skrzydełka na złoty kolor. Przełożyć do naczynia żaroodpornego, podlać wodą i piec przez około 45 minut w temp. 180 stopni.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pychotka :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pomysłowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !