Sposób przygotowania

Mięso i włoszczyzne ugotowaćz przyprawami w małej ilości wody.
Poddusić na oleju watróbkę i cebulę.
Ostudzone mięso,namoczoną i odciśnieta bułkę,watróbkę zemleć i dodac jajka.
Wyrobić masę ,przyprawić solą,pieprzem i gałką muszkatałową.
Masę przełożyć do posmarowanej olejem formy,wyrównac powierzchnię .
Piec 45 min. w temp. 190 stopni.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    pasztet własej roboty super!
  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    zgadzam się - super
  • 8
    original
    Opublikowano

    plocia

    ooo taki robi moja mama, pyszny i lepszy niż kupny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszę zrobić taki pasztecik
  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Najlepszy pasztet to właśnie domowy wyrób.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetycznie wyglada
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka191

    robił ktoś smaczne?
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ntalia

    Ciekawe:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jola1512

    musi być super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jola1512

    musi być dobry
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    pychota
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    pychota
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    pychota
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !