Sposób przygotowania

Cukinie kroimy w plastry, solimy i posypujemy pieprzem, następnie obtaczamy w mące, jajku i bułce tartej. Smażymy z obu stron na dobrze rozgrzanym oleju do zarumienienia.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    smakowite :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    smakowite
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    ja smażę tak kabaczka :)
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    uwielbiam cukinię pod każdą postacią
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    też robię tak cukinię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    madzialena19

    dobra jest taka cukinia
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    lubię taką

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !