Sposób przygotowania

Mięso myjemy , kroimy w paski. Paski wkładamy do miski zalewamy marynatą, i odstawiamy do lodówki na 2 godziny. Po tym czasie smażymy je na złoty kolor. Odsączamy z tłuszczu na papierowym ręczniku. Sałatę płuczemy , osuszamy rwiemy na małe kawałki, pomidora myjemy kroimy w pół plastry. Układamy na półmisku sałatę i pomidora. Na nim lekko przestudzone mięso. Całość polewamy sosem czosnkowym.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Coś w sam raz dla mnie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !