Sposób przygotowania

Najpierw wlewam wodę do garnka. Wkładam skrzydełka umyte marchewkę oskrobaną w całości 4 mniejsze marchewki . Liść laurowy ziele angielskie oraz rosół z kury Kucharek wsypuje. Gotuje na małym ogniu wywar rosołowy , odlewając szum który się pojawia , smakując od czasu do czasu i patrząc czy nie brakuje czegoś w smaku. Jak mięsko się ugotuję Biorę litrowy słoik wlewam zima wodę koło 300 gram i 2 opakowani zupy pomidorowe Winiar roztrzepuje w tym słoiku . Następnie wlewam do Garnka i gotuje na małym ogniu jakieś 15.20 minut aby doszła do siebie w Garnku mam w tej chwili 1,5 litra wywaru pomidorowego mówię o wszystkim razem :) całość zajęło mi 1,5 godziny i mam zupkę zrobioną

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    pomidorowa lubię to
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Moja ulubiona zupa - pomidorowa :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !