Przepis i sposób przygotowania na: Prosta zapiekanka
Makaron wsypujemy do naczynia żaroodpornego wlewamy pozostałą wodę,kładziemy na to mięso,polewamy koncentratem i kładziemy na to ser pokrojony w plastry.Pieczemy ok 50minut w temp 160c
makaron rurki | 250 g |
woda | 3/4 szklanki |
mięso mielone | 0,5 kg |
koncentrat pomidorowy | 1 słoiczek |
sól do smaku | |
ser żółty | 25 dkg |
Czosnek suszony Prymat | do smaku |
bazylia | 8-9 listków |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: