Sposób przygotowania

Ser żółty zetrzeć na tarce na małych otworkach, a ser biały pokruszyć. Czosnek przecisnąć przez praskę. Ser żółty i biały zmieszać z majonezem i czosnkiem. Przyprawić solą i pieprzem. Opcjonalnie można dodać ugotowane jajko. Pastę można podawać w wydrążonych pomidorach.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    super, musi być pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    smaczna
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    z białego sera robiłam ale z dodatkiem żółtego nie...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    ciekawy przepis...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    wyborna
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    takiej pasty nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    super
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    treściwa i smaczna pasta
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo lubię pasty
  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    smaczna pasta
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    bardzo lubię takie pasty
  • 1
    original
    Opublikowano

    aisza1

    smaczne to

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !