Sposób przygotowania

Cebulę obrać,pokroić w kostkę,zrumienić na maśle,dodać posiekany majeranek oraz namoczone wcześniej i pokrojone sliwki.
Schab podzielic na 4 kotlety i w każdej naciąć nożem głęboką kieszeń.Mięso oprószyć solą i pieprzem,napełnić farszem i spiąć wykałaczką.Na patelnię wlać olej i smazyć kotlet ok.20 minut.Do tłuszczu ze smażenia wlać bulion,dodać musztardę i śmietanę jeżeli rzeba doprawić sola i pieprzem - doprowadzić do wrzenia.Kotlety podawać polane sosem.
Smacznego!

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    łatwiejsza wersja niż ten pieczony w całości
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    wersja doskonała
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    PYSZNY
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Schab i śliwki w każdej wersji stanowią połączenie idealnie smaczne.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Smaczny jest taki schabik
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Wyśmienity

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !