Sposób przygotowania

Cebulę kroimy w kosteczkę. Zioła drobno siekamy i wraz z cebulą dorzucamy do mięsa. Przyprawiamy solą, przyprawą w płynie oraz pieprzem ziołowym. Dodajemy jeszcze bułkę oraz wbijamy ciasta i całość wyrabiamy na jednolitą masę. Następnie dużą łyżką stołową bierzemy mięso i w rękach formujemy kotlety (można co jakiś czas zwilżyć ręce wodą – lepiej się formują kotlety). Uformowane kotlety obtaczamy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanej oliwie na kolor rumiano-brązowy. Smacznego.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    Mniam, moje moje dzieci je uwielbiają :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Lubię takie lekko ziołowe mielone
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    super połączenie
  • 2
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    pyszne :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    natii3624

    mniam :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !