Sposób przygotowania

Żołądki z drobiu umyć, oczyścić, zalać wodą i gotować około 5 minut, odcedzić. Następnie wlać bulion, dodać angielskie ziele i gotować do miękkości. Z mąki i masła zrobić jasną zasmażkę, wymieszać z odrobiną zimnej wody, połączyć z żołądkami, zagotować. Następnie dodać śmietanę i chrzan, wymieszać. Przyprawić do smaku solą, pieprzem i przyprawą maggi.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    już dawno nie jadłam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    bardzo dobre wczoraj robiłam bardzo podobne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawy pomysł na żołądki.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !