Sposób przygotowania

Kiełbasę podzielić na kawałki, wedle uznania. Ponacinać ją wzdłuż robiąc znak \"X\". Posypać przyprawam. Piec na grilu, pzrewracając na boki. Biała kiełasa piecze się nie co dłużej lecz jest bardzo dobra.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    taką kiełbaskę bym zjadła
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    oj pychaaa
  • 1
    p8230976
    Opublikowano

    monika141

    pychota
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    już tęsknię za grillem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    pyszna kiełbaska
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    już nie mogę doczekać się sezonu jak widze takie zielone zdjęcia
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Piter 31

    oj pychaaa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !