Sposób przygotowania

w garneczku gotujemy obrana fasolkę szparagową .Gotujemy ją z dodatkiem przyprawy uniwersalnej . w drugim garnku także z przyprawa uniwerslana gotujemy mięso .wywar z gotowania miesa możemy użyc do przygotowania zupy . Fasolkę odcedzoną dajemy na patelnie ,dodajemy pokrojone mięsko ,podsmazamy razem na masełku .Pod koniec posypujemy parmezanem .

Komentarze

  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Ozdabiamy natka pietruszki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    pyszne
  • 4
    original
    Opublikowano

    pioge7

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania60

    Niezłe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    musi być pyszne
  • 4
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    Pyszne, pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !