Sposób przygotowania

Ciasto zrobić jak na naleśniki. Smażyć na patelni odkładać na talerz i najlepiej przykryć drugim aby były miękkie i dobrze się zwijały. Kapustę kiszona ugotować na miękko, pieczarki pokroić drobniutko i podsmażyć. Ugotowana ostudzoną kapustę drobno pokroić wymieszać razem z pieczarkami doprawić przyprawami i nadziewać naleśniki. Nadziane naleśniki obtoczyć w jajku i bułce tartej i usmażyć. Smacznego!

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Uwielbiam krokiety z takim nadzieniem...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    zjadlabym:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Pyszne! Uwielbiam nale?niki pod ka?d? postaci? :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !