Sposób przygotowania

Do rondelka wkładamy pokrojone śliwki dwie łyżki wody i brandy, gotujemy okolo 5 min. co chwila mieszając. Mięso kroimy na 2 cm plastry doprawiamy solą i pieprzem. Na patelni roztapiamy masło i olej, mięso smażymy po 2-3 min z każdej strony. Do mięsa dodajemy śliwki z powstałym syropem chwilkę gotujemy dolewamy śmietanę mieszamy i dusimy do zgęstnienia sosu. Na koniec dodajemy pokrojony koperek.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    ale bym zjadła takie pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    super:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    fajne
  • 4
    original
    Opublikowano

    dianix

    zjadla bym, oj zjadla.
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Wyśmienite danie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Muszą być pyszne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super danie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    ale świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pyszne:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    pychota
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !