Sposób przygotowania

Kalafior umyć, ugotować na pół miękko w osolonej wodzie, wyjąć z wody i ostudzić, podzielić na różyczki. Cebulę razem ze szczypiorem drobno posiekać. Ogórki pokroić w kostkę, jajka i pomidory na kawałki. Wszystkie składniki włożyć do miski, dodać majonez i odsączoną z zalewy kukurydzę. Przyprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać. Podawać z wędliną i pieczywem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wygląda wspaniale.
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    uwielbiam taką sałatkę :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    wygląda pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawa propozycja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !