Sposób przygotowania

wcześniej przygotowujemy naleśniki wg własnych przepisów. bekon i szynkę kroimy w kostkę i smażymy na oleju. dodajemy pieczarki i przyprawy. oddzielić 1/3 masy a do pozostałej dodać biały ser. nadzieniem tym nadziewać naleśniki i zawijać je. tak zwinięte naleśniki obtaczamy w jajku i pokruszonym chlebie. smażymy. do pozostałego nadzienia dodajemy pomidory przyprawy i dusimy kilka minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    podoba mi się to nadzienie
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pychotka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    kaja1991

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Fajnie,że sama pozytywnie komentujesz swoje przepisy. Cannelloni to makaron typu grube rurki a nie naleśniki.
  • 0
    original
    Opublikowano

    xxxbulix

    To chyba ma wygala? podobanie z nale?nikami...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !