Sposób przygotowania

Łączymy najpierw ze sobą wino , sok z cytryny i oliwę , rybę płuczemy w zimnej wodzie i suszymy , solimy pieprzymy po czym zalewamy marynatą i odstawiamy na 30 minut do lodówki , potem odsączamy z marynaty i filety pieczemy na grillu po kilka minut z każdej strony .

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    uwielbiam ryby
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania60

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    justys759

    uwielbiam ryby
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !