Sposób przygotowania

Miętę płuczemy, osuszamy i siekamy .
Dodajemy sok z cytryny do jogurtu i wrzucamy posiekaną mięte.
Mieszamy aż wszystko się ze sobą połączy.
Solimy do smaku.
Podajemy do pieczonego mięsa.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo ciekawy,nie jadłam jeszcze:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ja też nie miałam okazji próbować takiego sosu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa/kalapurtka

    ciekawy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    ciekawy sos
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    coś nowego..
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    na pewno nie tylko wzbogaca smak ale poprawia trawienie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Klausia

    to może być ciekawy dodatek :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis ,fajny sosik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !