Sposób przygotowania

Kapustę pozbawiamy środka i gotujemy w lekko osolonej wodzie 7-8 minut. Do mięsa mielonego wsypujemy przelany wrzątkiem ryż, przyprawę do mięsa mielonego, wbijamy jajka i całość mieszamy. Formujemy podłużne kotleciki, które zawijamy w liście ugotowanej kapusty. Do garnka z wodą i kostką rosołową wrzucamy ziele, liście, pieprz czarny, przecier oraz sok i dokładnie miksujemy. Sos zagotowujemy i wkładamy do niego gołąbki.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne uwielbiam je
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    są bardzo dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    uwielbiam własnie ostatnio robiłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne gołąbki
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    Super
  • 0
    original
    Opublikowano

    iga2

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    są wspanmiałe
  • 0
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Gołąbków nigdy nie odmówię :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !