Sposób przygotowania

Karkówkę oczyszczamy z błon i przyprawiamy solą , pieprzem oraz majerankiem, czosnek tniemy w plasterki i szpikujemy nim mięso, całość odkładamy na 12 godz w chłodne miejsce, na patelni rozgrzewamy olej i obsmażając mięso ze wszystkich stron na rumiano , karkówkę przekładamy do brytfanki, obkładamy grudkami masła, i pieczemy ok 60 min, w ten160s C co jakiś czas podlewając powstałym w trakcie pieczenia sosem.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 5
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 4
    original
    Opublikowano

    Seba

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszna , polecam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !