Sposób przygotowania

Ziemniaki gotujemy. gdy wystygną przeciskamy je przez praskę i dodajemy jajka. Potem dodajemy tyle mąki żeby cisto było gęste. Formujemy dłońmi kuleczki wielkości orzecha włoskiego , obtaczamy w bułce tartej i smażymy w głębokim tłuszczu na złoty kolor. Są chrupiące na zewnątrz i miękkie w środku.PYCHA

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super do szpinaku i buraczków
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Myślę, że muszą dobrze smakować i świetnie wyglądać.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    pyszne!!!
  • 3
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Bardzo lubię te kuleczki- do wszystkiego pasują :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kas2

    uwielbiam je. dzięki za przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    nie ma za co , ja też je uwielbiam:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    a przepis dostałąm od znajomej
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    super dodatek do obiadu zamiast zwykłych ziemniaków
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    smaczny dodatek, dzieciaki byłyby zachwycone

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !