Sposób przygotowania

Twaróg rozgnieść. Rzodkiewkę umyć i pokroić w kostkę. Cebulę obrać i pokroić w kostkę. Do twarogu dodać cebulę i rzodkiewkę oraz koperek i śmietanę i doprawić sola do smaku. Wszystko dokładnie wymieszać.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mmmmmmmmniam!
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    pychotka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetycznie wygląda
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    apetycznie nie, bo zdjęcie bardzo blade mi wyszło. Ale twarożek był pyszny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    porcja wapna
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    samo zdrowie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !