Sposób przygotowania

Filety odsączamy z oliwy i kroimy na kawałki. Rodzynki namaczamy w przegotowanej wodzie a gdy już napęcznieją odsączamy. W salaterce układamy warstwę śledzi na przemian z warstwą rodzynek. Każdą warstwę śledzi posypujemy pieprzem, zielem angielskim i cynamonem. Śledzie zalewamy oliwą i odstawiamy do lodówki na 12 godzin.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    Ciekawy pomysł :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    bardzo oryginalne połączenie, nigdy tak nie próbowałam ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    ale połączenie, ciekawe :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pyszny taki śledzik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !