Sposób przygotowania

Mięso kroimy w kostkę , cebulę w pół plasterki , całość posypujemy wszystkimi przyprawami mieszamy i wkładamy do lodówki na pół godziny , po tym czasie najpierw smażymy, po podsmażeniu podlewamy wodą i dusimy pół godziny aby powstał cały smak . Ja jeszcze robiłam w taki sposób, że jak zaczęłam dusić mięsko, to cały czas podlewałam wywarem z gotującej się fasoli , ale wodą też możemy podlać i dusić . Po podduszeniu cały smak tego mięsa dodajemy do gotującej się fasoli.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    MNIAM MNIAM
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !